Eren Ve Cemreciler

eren ve cemreciler

AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

yusuf akgün röportaj**

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
erenci admin

MesajKonu: yusuf akgün röportaj**   Salı Mart 11, 2008 4:39 pm

aşk beni değiştiriyor.
oyuncu olmaya nasıl karar verdin?
çocukluk halimdi. Aslında büyüdüğümde hangi mesleği yapacağımı bilemiyordum. Karar veremiyordum bir türlü. Bu yüzden halen oyunculuğa devam ediyorum. Yeditepede üniversitesi güzel sanatlar kakültesi tiyotro bölümünü bititrdim.
ilk oyunculuk deneyimin bilge kağan lisesinde okurken oynadığın " bir yaz gecesi rüyası"iymiş. Provolar bitmeden de atılmışsınoyundan. NEDEN?
Çok ilginçtirki; şu anda da okulda yine aynı oyunu oynuyoruz. Lisedeyken oynayamamıştım. Dediğin gibi beni tiyotrodan atmışlardı. Çocuktum o zamanlar ve provaya geç kaldığım için beni kovmuşlardı!!!!
"Hababam sınıfı"nda oynadığın akil hoca karakteriyle ödül aldın. Bu karakteri yaratmak senin için zor oldumu???
benim için aldığım ödülden çok, yaptığım iş önemlidir. çok güzel bir karekterdi akil hoca 65-70 yaşları sınıfa bir şeyler anlatıyor. Hep böyle karekterleri oynamak istemiştim.
"balans ve manevra" da ki ruhi karekterinden bahsedermisin???
o da tam bana göre biriydi. sorunlu bir tipti oda. Orada oynamak benim için çok güzeldi. Projelerimin hepsiyle gurur duyuyorum.
teomanla çalışmak nasıldı?(engin cezzar)
çok keyifliydi. Çok iyi bir insan bence teoman. Ben diziye engin cezzar tavsiyesiyle dahil oldum.Benim için türkiyenin en başarılı isimlerinden biridir engin cezzar. Tabii ki kimse bir şener şen olamaz. Ama bu insanlarında başarısı göz ardı edilemez
"HEPSİ 1" projesi sana nasıl geldi? Bu projeyi kabul etmene ne sebep oldu?
O proje geldiğinde elimde bir kaç proje daha vardı. Proje bana çok güzel sunuldu. Oturduk, hangi karekteri olacağına karar verdik. BU dizide oynamam için bir sebep yoktu.Yönetmen iyiydi, her şey güzeldi. İyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Bu tabikki seyircinin düşüncesi. Ama benim aldığım tepkiler hiç de kötü değil. Bu projedeçalışmamın asıl nedeni güvendiğim insanların bana bu teklifi sunmasıydı.
oynadığın korkut karekteri gibi bir kız için kendini değiştirir misim?? evet. Eğer bir kıza gerçek duygular besliyorsam herşeyi yaparım. İçinizde aşk varsa mutlaka o insana benzersiniz. Bu bence kişilikle ilgili bir sorun değil. Uyum sağlamakta bir sorun görmüyorum.
Rolünle ilgili nasıl tepkiler alıyorsun??
iyi tepkiler alıyorum. Korkut çok sevildi. İnternette hakımdakki yorumlarada elimden geldiğince cevap vermek istiyorum.
oyunculuk dışında neler yapıyorsun??futbolla ilgileniyorum. Halı sahamaçları oluyor bazen. Bir yandan da okula gidiyorum.
Kullanıcı profilini gör

yusuf akgün röportaj**

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Kim Hyun Joong Röportaj
» Kim Hyun Joong Röportaj
» Yetkinforum Ilanları N°3 : Paradiz ile röportaj!
» Tolga Çevik Röportajları
» anormal_girl İle Röpörtajım